Jai Dadi Rani Sati
   
Browse Categories
 
Music

Information provinding page for Rani Sati and her Temple

  Q :1. Who is Shri Rani Sati Dadiji ?

Ans 1 :Shri Rani Sati Dadiji was Narayani Devi .she was born as the daughter of Gursamal in the village of Dokwa in Rajasthan.she is considered incarnation avatar of Maa Durga
View more... Shri Rani Sati Story


 Q :2. What is the method of Shri Rani Sati Dadiji?

Ans 2.: Shri Rani Sati Dadiji 's Worship is quite simple. she is worshiped with Roli, Moli, Chungri.
View more... Shri Rani Sati Worship Method


Q:3. Which is the main prayer of Shri Rani Sati Dadiji ?

Ans : 3. Jai Sri Ranisatiji Mayya, Jai Jagdambe Sati
Apne bhakt jano ki Mayya, Apne daas jano ki Mayya,
Durr karo vippati Avani Anantar Jyoti Akhandit, Mandit Chahu Kumbha
Durjan Dalan Khadg ki, Vidhut Sam Pratibha .... View more...


Q:4. Why Jhunjhunu is considered main temple of Rani Sati Dadiji. ?

Ans 4. Soon after, her influence of ‘sat’ (truth and loyalty) involuntarily set up the pyre ablaze. A storm rose from the ashes telling Ranaji to take them on the horse and to build a temple wherever the horse stops. The horse stopped in Jhunjhunu where the temple stands today.View more...


Q:5.How Can I go to Jhunjhunu Temple From Jaipur ?

Ans 5.Jhunjhunu Temple is almost 180km from Jaipur You can see The Location Map
Route Jaipur to Jhunjhunu


Q:6.Which is the Maha Mantra Of Shri Rani Sati Dadiji

Ans 6. Shri Rani Sati is delighted with true heart chant . Beside it there are some special chant to Shri rani sati like these
Maha Mantra of Dadiji


Q:7. Where are other Temples of Shri Rani Sati .?

Ans 7. Shri Rani Sati Temple is now opened in Many cities of India . You can see Below the Temples list of shri rani sati .
Other temples of Shri rani sati in india


Q:8. How Can I Donate to Rani Sati Dadi Website ?

Ans 8. If you are interested to serve at Dadi sati Platform . you can send us Your valuable donation by this link
Donate to Shri rani sati Maiya website